سوپ شیر و قارچ، یکی از محبوبترین و خوشمزهترین سوپهای بینالمللی است که به سادگی در منزل قابل تهیه است. این سوپ بافتی لطیف و طعمی دلچسب دارد و میتواند به عنوان یک پیشغذای عالی یا یک وعده غذایی سبک و مغذی سرو شود.
چرا سوپ شیر و قارچ؟
سوپ شیر و قارچ با طعم دلچسب و بافت نرم و لطیفی که دارد، برای همه ذائقهها انتخابی محبوب است. این سوپ نه تنها خوشمزه است، بلکه آسان هضم میشود و برای کودکان و افراد مسن نیز مناسب است. این سوپ منبع خوبی از پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی است و میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی مطرح شود.
همچنین، تهیه آن بسیار ساده و آسان است و با استفاده از مواد اولیه در دسترس، نیازی به مهارت آشپزی خاصی ندارد. از آنجایی که این سوپ برای هر فصلی از سال مناسب است، میتوان در هر زمانی از سال از آن لذت برد.
دستور پخت سوپ شیر را از سایت parsiday.com بگیرید.
میتوانید به جای گوشت مرغ خام از مرغ پختهشده ریشریش شده استفاده کنید.
در این سوپ میتوانید از شیر کمچرب یا بدون چربی استفاده کنید. فقط توجه داشته باشید که سوپ شما ممکن است کمی رقیقتر شود و استفاده از شیر پرچرب باعث میشود سوپ شما طعم و بافت خامهایتر و لذیذتری داشته باشد.
میتوانید به جای خامه از خامه ترش استفاده کنید. فقط توجه داشته باشید که طعم سوپ شما کمی ترشتر خواهد شد.
در این سوپ میتوانید از سبزیجات دیگری مانند ذرت یا نخودفرنگی استفاده کنید.
دستور پخت گام به گام سوپ شیر و قارچ
توجه داشته باشید که برای پخت این سوپ خوشمزه حدودا 1 ساعت زمان نیاز دارید.
مرحله 1: آمادهسازی مواد اولیه
قارچها را به صورت ورقهای خرد کنید.
پیاز و هویج را به صورت نگینی خرد کنید.
جعفری را نیز به صورت ساطوری خرد کنید.
مرحله 2: پخت مرغ
در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
پیاز را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شیشهای شود.
گوشت مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سرخ شود.
نمک و فلفل سیاه را به مرغها اضافه کنید و به هم بزنید.
سپس به اندازه کافی به قابلمه آب اضافه کنید تا مرغها به طور کامل بپزند.
پس از پخت کامل مرغها، آنها را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش کنید.
مرحله 3: پخت قارچ
در یک تابه جداگانه، کره را ذوب کنید.
قارچهای ورقهای شده را به کره اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و کمی سرخ شوند.
در انتهای پخت، مقداری آب لیمو ترش به قارچها اضافه کنید و به هم بزنید.
مرحله 4: پخت سوپ
به همان قابلمهای که مرغ را در آن پختید، جو پرک را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
2 لیوان آب به جو پرک اضافه کنید و به هم بزنید.
سپس حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید سوپ به جوش آید.
پس از جوش آمدن سوپ، شعله را کم کنید و به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که جو پرک پخته شود، به پخت سوپ زمان دهید.
در 10 دقیقه آخر پخت، مرغهای ریش ریش شده و قارچهای تفت داده شده را به سوپ اضافه کنید.
آرد را در یک تابه جداگانه با کمی کره تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
سپس به تدریج شیر را به آرد اضافه کنید و به هم بزنید تا یک سس غلیظ و یکدست ایجاد شود.
سس آرد و شیر را به سوپ اضافه کنید و به هم بزنید تا با دیگر مواد مخلوط شوند.
در نهایت خامه را به سوپ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
در صورت نیاز، نمک و فلفل سیاه بیشتری به سوپ اضافه کنید.
سوپ را به مدت 5 دقیقه دیگر بجوشانید تا طعم مواد به خوبی به خورد هم برود.
مرحله 5: سرو سوپ
سوپ را در ظرف مورد نظر خود بریزید و با جعفری ساطوری شده آن را تزیین کنید.
میتوانید برای تزیین سوپ از پنیر پارمزان رنده شده نیز استفاده کنید.
اگر سوپ شما کمی غلیظ شد، میتوانید مقداری شیر یا آب به آن اضافه کنید تا رقیقتر شود.
چرا سوپ شیر و قارچ؟
سوپ شیر و قارچ با طعم دلچسب و بافت نرم و لطیفی که دارد، برای همه ذائقهها انتخابی محبوب است. این سوپ نه تنها خوشمزه است، بلکه آسان هضم میشود و برای کودکان و افراد مسن نیز مناسب است. این سوپ منبع خوبی از پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی است و میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و مغذی مطرح شود.
همچنین، تهیه آن بسیار ساده و آسان است و با استفاده از مواد اولیه در دسترس، نیازی به مهارت آشپزی خاصی ندارد. از آنجایی که این سوپ برای هر فصلی از سال مناسب است، میتوان در هر زمانی از سال از آن لذت برد.
دستور پخت سوپ شیر را از سایت parsiday.com بگیرید.
میتوانید به جای گوشت مرغ خام از مرغ پختهشده ریشریش شده استفاده کنید.
در این سوپ میتوانید از شیر کمچرب یا بدون چربی استفاده کنید. فقط توجه داشته باشید که سوپ شما ممکن است کمی رقیقتر شود و استفاده از شیر پرچرب باعث میشود سوپ شما طعم و بافت خامهایتر و لذیذتری داشته باشد.
میتوانید به جای خامه از خامه ترش استفاده کنید. فقط توجه داشته باشید که طعم سوپ شما کمی ترشتر خواهد شد.
در این سوپ میتوانید از سبزیجات دیگری مانند ذرت یا نخودفرنگی استفاده کنید.
دستور پخت گام به گام سوپ شیر و قارچ
توجه داشته باشید که برای پخت این سوپ خوشمزه حدودا 1 ساعت زمان نیاز دارید.
مرحله 1: آمادهسازی مواد اولیه
قارچها را به صورت ورقهای خرد کنید.
پیاز و هویج را به صورت نگینی خرد کنید.
جعفری را نیز به صورت ساطوری خرد کنید.
مرحله 2: پخت مرغ
در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
پیاز را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شیشهای شود.
گوشت مرغ خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سرخ شود.
نمک و فلفل سیاه را به مرغها اضافه کنید و به هم بزنید.
سپس به اندازه کافی به قابلمه آب اضافه کنید تا مرغها به طور کامل بپزند.
پس از پخت کامل مرغها، آنها را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش کنید.
مرحله 3: پخت قارچ
در یک تابه جداگانه، کره را ذوب کنید.
قارچهای ورقهای شده را به کره اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و کمی سرخ شوند.
در انتهای پخت، مقداری آب لیمو ترش به قارچها اضافه کنید و به هم بزنید.
مرحله 4: پخت سوپ
به همان قابلمهای که مرغ را در آن پختید، جو پرک را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
2 لیوان آب به جو پرک اضافه کنید و به هم بزنید.
سپس حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید سوپ به جوش آید.
پس از جوش آمدن سوپ، شعله را کم کنید و به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که جو پرک پخته شود، به پخت سوپ زمان دهید.
در 10 دقیقه آخر پخت، مرغهای ریش ریش شده و قارچهای تفت داده شده را به سوپ اضافه کنید.
آرد را در یک تابه جداگانه با کمی کره تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
سپس به تدریج شیر را به آرد اضافه کنید و به هم بزنید تا یک سس غلیظ و یکدست ایجاد شود.
سس آرد و شیر را به سوپ اضافه کنید و به هم بزنید تا با دیگر مواد مخلوط شوند.
در نهایت خامه را به سوپ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
در صورت نیاز، نمک و فلفل سیاه بیشتری به سوپ اضافه کنید.
سوپ را به مدت 5 دقیقه دیگر بجوشانید تا طعم مواد به خوبی به خورد هم برود.
مرحله 5: سرو سوپ
سوپ را در ظرف مورد نظر خود بریزید و با جعفری ساطوری شده آن را تزیین کنید.
میتوانید برای تزیین سوپ از پنیر پارمزان رنده شده نیز استفاده کنید.
اگر سوپ شما کمی غلیظ شد، میتوانید مقداری شیر یا آب به آن اضافه کنید تا رقیقتر شود.
- جمعه ۰۵ اردیبهشت ۰۴ ۱۱:۵۳ ۰ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر