پیاز سرخ شده به دلیل داشتن ویتامین C ضد عفونی کننده است.
پیاز منبع فیبر و پتاسیم است.
پیاز به عملکرد طبیعی دستگاه گوارش و تنظیم فشار خون کمک می کند.
ما تقریباً در تمام غذاهای روزانه خود از پیاز داغ استفاده می کنیم.
پیاز سرخ شده معمولا در آشپزی استفاده می شود.
اخیراً سرخ کردن پیاز و نگهداری طولانی مدت آن در یخچال رایج شده است.
بعد از سرخ شدن جای خاصی برای نگهداری پیاز وجود ندارد بعد از سرخ شدن پیاز را در آبکش بریزید تا روغن آن گرفته شود.
بعد از تفت دادن پیاز می توانید آن را در ظرف شیشه ای قرار دهید و در یخچال بگذارید.
اگر روغن پیاز سرخ شده به طور کامل پاک نشود، ممکن است بعد از مدتی کپک بزند.
نحوه نگهداری پیاز داغ در یخچال یا فریزر
توصیه می شود پیاز سرخ شده را برای مدت طولانی نگهداری نکنید.
اگر پیاز را سرخ کنید، می توانید زمان زیادی را با آن بگذرانید.
در نتیجه باید روش صحیح نگهداری آن را نیز بدانید تا زمانی که صرف انجام آن می کنید تلف نشود.
می خواهیم چند نکته مهم را در مورد نگهداری پیاز سرخ شده در یخچال یا فریزر مطرح کنیم:
پیازها را بعد از سرخ کردن منجمد کنید.
فقط به مقدار دلخواه نمک را با پیاز سرخ شده به الک اضافه کنید.
با این کار می توانید روغن اضافی را از پیاز جدا کنید و اجازه دهید پیاز خنک شود.
بعد از سرد شدن پیازها می توانید آنها را در کیسه بستنی بریزید. همچنین می توانید هوای اضافی را از کیسه فریزر خارج کنید.
برای خشک کردن پیاز داغ می توانید از ظروف پلاستیکی استفاده کنید.
بعد از سرخ شدن پیازها می توانید آنها را به جای خنک ببرید تا خنک شوند.
پیاز را در ظرف مخصوصی بریزید و بدون اینکه درب ظرف را ببندید، مدتی در یخچال قرار دهید.
در این صورت پیاز کاملا خنک می شود و پیاز تازه آلوده نمی شود.
یکی از مهم ترین روش های نگهداری پیاز پس از برداشت، تقسیم آن به قسمت های مختلف است.
همچنین به جای اینکه پیاز را در کیسه فریزر قرار دهید، آن را در چند کیسه فریزر یا کیسه زیپلاک قرار دهید.
کیسه های پیاز را داخل یک سینی فلزی قرار دهید.
پیازهای سرخ شده را کمی فشار دهید تا هوای اضافی خارج شود.
در این صورت می توانید مطمئن باشید که پیازها به طور یکنواخت خنک می شوند. سپس به راحتی می توانید آن را در یخچال قرار دهید تا یخ بزند.
نکات پیاز سرخ شده
هنگام سرخ کردن پیاز باید در نظر گرفت که تا زمانی که سرخ شود سرخ شود. اگر پیاز را سرخ کنید تا قهوه ای شود. این باعث از بین رفتن ارزش غذایی می شود. منبع تمام فیبر موجود در پیاز قابل احتراق است و به عنوان یک ارزش غذایی مفید نیست. هنگام سرخ کردن پیاز باید از روغن مخصوص استفاده کنید. اگر پیاز را بعد از سرخ کردن بیش از یک روز در هوا قرار دهید. باعث آلودگی محیط زیست می شود و استفاده از آن مضر است. این نکته را فراموش نکنید، پیاز سرخ شده را در آبکش بریزید. حالا روغن اضافی پیاز را بگیرید، روغن پیاز خوب می شود.
- شنبه ۳۰ تیر ۰۳ ۱۲:۱۶ ۸۷ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر